Activiteitenkalender


Seminars


Seminar Medical Electronics

Wanneer: volgt z.s.m.
Waar: Rheinau, Duitsland

Aanmelden

Intervisies


Intervisie Zuid Nederland en België

Wanneer: 26 november 2021
Waar: Zaltbommel, Medifoton

Aanmelden

Intervisie Noord Nederland

Wanneer: 18 februari 2022
Waar: Uffelte, Medifoton

Aanmelden

Veelgestelde vragen


Hoe werkt een proefplaatsing Hyper Photon 3D?

Een proefplaatsing is mogelijk indien u overweegt om met een Hyper Photon 3D of Integral Laser System te gaan werken in uw praktijk. Wij bieden u een proefplaatsing aan van een Hyper Photon 3D gedurende 1 of 2 maanden. Zo kunt u zelf de behandelresultaten van fotonentherapie vaststellen. Wij plaatsen de Hyper Photon 3D in uw praktijk, inclusief een instructie die afgestemd is op uw werkwijze.

Voor wie is een intervisie bedoeld?

Intervisiebijeenkomsten zijn bestemd voor medische professionals die fotonentherapie, lichttherapie en/of magneetveldtherapie toepassen in hun praktijk. Het doel van deze bijeenkomsten is een optimalisering van de toepassing van de apparatuur door ervaringen met fotonentherapie uit te wisselen met collega's. De intervisies worden gehouden met groepen van 8-12 deelnemers. De locaties zijn in Noord-, Midden- en Zuid-Nederland. Data worden gepland in overleg op vrijdagen van 14.00 tot 18.00 uur.

Wat houdt het seminar bij Medical Electronics in?

Medifoton organiseert jaarlijks een seminar bij Medical Electronics in Duitsland. Dieter Jossner, productontwikkelaar en eigenaar van Medical Electronics, geeft presentaties en demonstraties over:

  • Frequenties zonlicht, kunstlicht en elektro magnetische velden
  • Kleurenspectrum zonlicht en kunstlicht
  • Biofotonen en Laserlicht
  • Fotonentherapie en Magneetveld-therapie
  • Electroveld-therapie en Watervitalisatie

Deelname is mogelijk voor iedereen met belangstelling voor deze onderwerpen. Per seminar kunnen maximaal 20 personen deelnemen. De kosten beperken zich tot de reis-en verblijfskosten.