De kracht van fotonentherapie

Fotonentherapie is een vorm van lichttherapie. Hierbij wordt de energie van licht ingezet om het lichaam energetisch te versterken. Licht geeft zijn energie af in kleine 'energiepakketjes', ofwel fotonen. Ons lichaam kan deze fotonen opnemen. Vandaar de naam fotonentherapie.

Het menselijk lichaam bevat van nature licht in alle lichaamscellen. Dit zijn biofotonen. Deze zijn noodzakelijk voor alle processen in het lichaam. Het lichaam produceert biofotonen door fotonen uit zonlicht op te nemen. Fotonen worden opgenomen via de ogen, huid en voeding. In ons lichaam worden ze vervolgens omgezet in biofotonen.

Diverse factoren beperken de opname van zonlicht. Bijvoorbeeld ons klimaat en onze leefstijl binnenshuis, maar ook de kwaliteit van onze voeding en ons drinkwater, leiden tot onvoldoende opname van fotonen. Zo krijgt het lichaam een tekort aan biofotonen, waardoor vele lichaamsprocessen minder goed verlopen. Met als gevolg dat op den duur allerlei gezondheidsklachten ontstaan.

Fotonentherapie vult de biofotonen in het lichaam aan en stimuleert zo alle lichaamsprocessen die nodig zijn om de gezondheid te herstellen. Het activeert het natuurlijk vermogen tot zelfherstel.

Lees hier verder als professional of patiënt:

Lichttherapie

We leven van licht, we bestaan uit licht, we helen door licht