Testimonials


De ervaringen van patiënten, artsen en praktijken met Medifoton.

Op een vraag in een interview van Expeditie Gezondheid aan een natuurarts welk advies hij heeft voor alternatief werkende artsen en therapeuten gaf hij het volgende antwoord: practice what you preach. Hier moest ik aan denken na het seminar te hebben bijgewoond van biofysicus Dieter Jossner, welke mogelijk is gemaakt door Jolanda Burgmeijer. Dhr. Jossner (maar Jolanda ook) is het ultieme voorbeeld van: practice what you preach. En hierin staat de werking van zonlicht, biofotonen, kunstlicht en laserlicht centraal. Dit is overal in terug te vinden. Door het bijwonen komt de boodschap van de mogelijkheden van fotonentherapie zo goed aan, dat je het nooit meer vergeet. En dat in een ambiance van gastvrijheid en hartelijkheid zowel vanuit Jolanda Burgmeijer als Dieter Jossner en zijn vrouw. Je voelt dat het een persoonlijke missie van beide partijen is om de legio mogelijkheden van fotonentherapie te delen. Dat is gelukt!
-- Martje van de Poll
Vorig jaar heb ik kennis gemaakt met Jolanda. De fotonentherapie deed mij erg goed. Ik voelde een energie door mijn lijf stromen. Na elke consult leek het wel of ik 'de hele wereld' weer aan kon. Dit gevoel wilde ik graag elke dag ervaren en daarom heb ik de lichttherapiebril en de magneetveldtherapie applicator gekocht. Ik gebruik de apparaten minimaal 2 uur per dag. Als ik een dag de bril en de applicator niet kan gebruiken, dan mis ik vooral de energie die ik voel stromen en de energie die ik er van krijg.
-- Mieke van Noord
Alphen aan den Rijn
De therapie apparatuur is zeer waardevol in combinatie met mijn voetreflexzonebehandelingen. De resultaten overtreffen alle verwachtingen. Mijn cliënten ervaren: minder tot geen pijn, een 'rustig hoofd', betere stemming, fitter voelen. De service van Medifoton is deskundig, snel en meer dan ondersteunend.
-- Anja van Maaren-Cassé, Leusden
voetreflexleusden.nl
Sinds 7 jaar behandel ik met fotonentherapie met de Hyper Photon 3D. Inmiddels gebruik ik ook de Integral Laser System, FIT bril en Tesla applicator. De cliënten en ik zijn zeer tevreden.
-- Margaretha van der Meer, Akkrum
deinnerlijkebron.com
De magneetveld applicator vind ik een heel fijn apparaat. Ik voel me er sterker door en meer in harmonie. Als ik het apparaat op een pijnlijke plek leg voel ik verlichting.
-- Martine de Jong, Leusden
Inmiddels heb ik meer dan 10 fotonen en magneetveld apparaten bij Medifoton gekocht, welke ik zowel in mijn natuurgeneeskundige praktijken als thuis gebruik. Ik en mijn patiënten zijn dan ook laaiend enthousiast over de behandelresultaten!
-- Kaj Alexander, Hoogeveen
herstartjegezondheid.nl
Ons hele gezin gebruikt sinds 1 maand elke dag de lichttherapiebril en magneetveldapplicator. Er zijn al duidelijk verbeteringen van veel lichamelijke en psychische klachten, zoals meer energie, opgewekter, beter slapen, minder eczeem. Ook geeft het ons de energie om weer gezonder te gaan leven: gezond eten, sporten etc. We zijn heel enthousiast en willen niet meer zonder!
-- Familie Sijm, Alkmaar
Thank you so much for the fantastic service, and the quick answers with good advices we have got. We have very good results both when treating patients in our practice, and ourselves.
-- Kjellfrid Westboe, Noorwegen
Wat werkt het geweldig bij de cliënten, de lichttherapiebril en magneetveld applicator! Het stimuleert het zelfherstellend vermogen en brengt hen in een betere balans. Bij het herstellen van hun energieveld scheelt het mij veel werk, waardoor ik ondertussen op andere niveau's kan werken.
-- Els Ufkes, Apeldoorn
naturels-info.nl
Ben zeer tevreden over het gebruik en de werking van fotonentherapie. Heb gewoon een volledig nieuw evenwicht gevonden waarbij ik mij echt verlicht voel. Mijn klant is ook zeer tevreden, zij gebruiken het bij mensen met dementie als er onrust is. Tijdens de nacht wordt de BOS 318 op de kamer geplaatst en de onrust vermindert.
-- Alfons Bertels, Broechem
Erg blij ben ik met de lichtbril die ik bijna dagelijks gebruik. Ik heb last van droge ogen en kreeg van de huisarts oogdruppels voor geschreven. Natuurlijk doen die hun werk maar het is erg hinderlijk om drie of vier maal daags de ogen te moeten druppelen. De lichtbril is voor mij de oplossing. Sinds ik die gebruik druppel ik de ogen zeer zelden. En inderdaad word ik er ook vrolijker door.
-- Alice van de Kerk, Voorburg
I am very satisfied about the LND 709.
-- Didier Fourquet, France
In mijn praktijk behandel ik vooral veel mensen met de ziekte van Lyme met fotonentherapie. Deze mensen zijn vaak binnen het reguliere circuit uitgedokterd. Met de fotonentherapie worden goede resultaten bereikt waardoor zij vaak binnen 6-10 behandelingen van hun klachten af zijn. Iedereen voelt zich na een behandeling met fotonentherapie een stuk beter. Sommigen hadden al vele jaren klachten aan hun gewrichten, spieren, hart of zenuwstelsel en waren vermoeid of lusteloos. De Hyper-Photon 3D is werkelijk een prachtige basis in mijn behandelwijze.
-- Martine Sira, Uffelte
cvig.nl
Het seminar over fotonentherapie was geweldig interessant. Nadat we gastvrij waren ontvangen hebben we plaats genomen in het prachtige gebouw van Dieter Jossner. Doordat de informatie in het Duits werd gegeven moest ik mijn aandacht er goed bijhouden en vond het fijn dat er veel praktische demonstraties waren en dat alles werd herhaald in een powerpoint presentatie. Het heeft mij absoluut meer informatie gegeven over wat Fotonen zijn, hun werking en het grote belang ervan voor onze gezondheid.
-- Ria de Bruin, Wijnaldum
Het bezoek aan Dieter Jossner was een belevenis, door de waardevolle informatie en de schokkende inzichten. Daarnaast vond ik het fijn om te ervaren hoe het is om een paar dagen in een stralings-arme omgeving te zijn. Daarbij was de hele organisatie prima, net een korte vakantie.
-- Giovanna Gomersbach
Dieter Jossner heeft laten zien en horen waartoe licht en frequenties in staat zijn! Deze gedreven man verbindt kennis, creativiteit en durf waaruit revolutionaire gezondheid bevorderende producten ontstaan! Dank voor het organiseren van deze fantastische ervaring.
-- Wout Wisse, tandarts-acupuncturist
Dit seminar is een aanrader voor alle mensen die vermoeden of weten dat licht de bron van al het leven is en zich daar verder in willen verdiepen. Het is een must voor allen die werken met licht als therapie voor mensen, planten en dieren. De reis en het verblijf was super georganiseerd door Jolanda en tegelijk met andere lichttherapeuten zijn is ongelooflijk inspirerend.
-- Joost Valk
De dag bij Dieter Jossner was heel interessant. We hebben veel nieuwe informatie en inspiratie opgedaan. Ook de foto's met de resultaten voor/na behandeling met de laser hebben veel indruk gemaakt. Hartelijk dank voor deze leerzame dag!
-- James en Bauke