Testimonials


Ervaringen van klanten met de apparatuur en diensten van Medifoton.

Enkele jaren geleden werd ik gewezen op de mogelijkheden van lichttherapie. Ik had al geruime tijd last van pijnlijke tintelingen in mijn rug en armen. Ook bleek ik een Lyme-besmetting te hebben. Een intensieve behandeling met biofotonen leverde mij uiteindelijk veel op. De mate van besmetting bleek na verloop van tijd te zijn gedaald, mijn nachtrust werd beter en geleidelijk aan verminderden ook mijn vermoeidheidsklachten en negatieve gevoelens. Toen Medifoton de Biophoton Energy Charger op de markt bracht hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Een ideale mogelijkheid voor de thuissituatie! Deze forse investering is voor mij de moeite waard. Ik gebruik het apparaat nu meer dan een jaar zeer regelmatig, wat mijn immuunsysteem in het afgelopen jaar zeker goed heeft gedaan. Naast de bovengenoemde voordelen heeft het mij en mijn gezinsleden ook geholpen met een sneller herstel van bijvoorbeeld een lastige peesontsteking en het bestrijden van pijn vanwege artrose. Ik gebruik bij de Charger de apart verkrijgbare voetstandaard. Daarmee heb ik veel meer bedieningsgemak en flexibiliteit in het gebruik. Het zou mooi zijn als deze vorm van lichttherapie bij meer professionele zorgverleners bekend zou zijn. Mijn eigen ervaringen, en die van anderen, leren dat er nog mogelijkheden kunnen bestaan wanneer tegen jou als patiënt gezegd wordt 'dat je maar met je klachten moet leren leven!' Want niets blijkt minder waar!
-- Maria
Nadat mijn dochter en ik een sessie met de laser fotonen therapie hadden ondervonden met goed gevolg, wilden we graag bij tekenen voor nog een sessie maar de lange autorit van twee en een half uur heen en nog eens dezelfde tijd terug hield ons daarvan tegen. Toen ik dus begreep dat er ook thuis behandeling mogelijk was door kopen van een Biophoton Energy Charger heb ik die gekocht. Na deze nu een jaar te hebben gebruikt ben ik een fan van deze methode geworden. Ik voel me op m’n 86e ondanks een opeenstapeling van allerlei ouderdomskwaaltjes behoorlijk fit. Wat ik voor de therapie met veel moeite door ademnood en met tegenzin deed was wandelen en nu loop ik een half uur zonder rustpauze per dag. Pijnlijke plaatsen zijn verleden tijd of tenminste beheersbaar. Zelfs chronische ontstekingen in m’n kaak waren genezen na 2x per dag een week lang het apparaat te hebben gebruikt. Hielspoor op dezelfde manier succesvol. Het immuunsysteem werkt ook goed want de griep die nu heerst is aan mij voorbij gegaan terwijl ik zonder mondkapje de openbare gebouwen betreed en me niet heb laten vaccineren. Ik beveel iedereen de Biophoton Energy Charger van harte aan.
-- A. Liefhebber
Op een congres ben ik in contact gekomen met Medifoton. Ik mocht daar een korte behandeling ervaren. Sinds dan was ik overtuigd van de Hyper Photon. De praktijk werd na een proefplaatsing uitgerust met de Hyper Photon. Veel cliënten zijn vol lof na een behandeling. Dit apparaat brengt een bijzondere aanvulling bij de behandeling van diverse klachten. De cliënten boeken een snellere vooruitgang. Mijn gezin en ik zelf hebben al veel gebruik kunnen maken van dit schitterende apparaat. Zo heeft mijn man dagelijks de tijd genomen om zijn knie te behandelen na een operatie. De artsen staan versteld van de snelle vooruitgang, zowel in de souplesse (want er was heel wat littekenweefsel binnenin) als het litteken aan de buitenzijde. Met de Hyper Photon behandel ik vermoeidheidsklachten, burn out, ontstekingen, zenuwpijnen, Lymepatiënten, een gewezen MS-patiënte met prachtige resultaten, Pfeiffer enz.. Recent heb ik mijn praktijk uitgebreid met lichttherapie met de FIT 220. In mijn praktijk groeit de belangstelling verder.
-- Carine van Hullebusch
Consult Health
Beernem
Met veel plezier gebruik ik de biophoton energy charger. Ik merk veel meer energie de hele dag door. 's Morgens uitgerust wakker, terwijl ik eerder m'n bed vaak niet uit kon komen. Ik ben ook een stuk rustiger geworden... De kinderen genieten er ook erg van en gaan graag onder de lamp. Onze meervoudig gehandicapte zoon gaat er graag voor liggen.
-- Rianne Versloot
De laser fotonentherapie in de praktijk en de lichtbril sinds kort voor thuis zijn indrukwekkend! Al jaren kon ik bijna niets, kon ik niet voor mezelf meer zorgen en lag 16-20 uur per dag op bed. De ziekte van Lyme + 2 co-infecties bleken de oorzaak. Ruim 20 artsen en behandelaars in 5 jaar tijd, met weinig effect. Tot 7 maanden geleden. De fotonentherapie sloeg al vlot aan en blijkt essentieel bij de genezing. Ik benaderde Medifoton of er iets was dat ik thuis kon gebruiken. Jolanda raadde de lichtbril aan. Na ruim 5 weken 3 tot 4 behandelingen p.d. merk ik: vlotter herstel, betere prikkelverwerking, meer concentratie en energie, beter slapen en bijna geen slaapmedicatie meer nodig, betere hersenfunctie (verbanden leggen, lezen, positiviteit, gesprekken voeren). Lyme is er na vele jaren nu eindelijk bijna uit :) En ik voel me steeds beter. Dankzij de apparatuur van Medifoton pak ik het leven geleidelijk weer op. Grote dank!!
-- Anoniem, man, 34 jaar
Sinds 2006 heb ik een besmetting met de ziekte van Lyme opgelopen. Na veel huisartsen bezoeken waar alleen maar geconstateerd werd dat ik Lyme had - maar waar geen genezing geboden werd - belandde ik gaande weg in 'n duistere periode van mijn leven, van uitgeblust zijn tot depressieve toestanden, waar ik niet alleen last van had maar ook mijn echtgenote. (alles was zwaar) Mijn broer attendeerde mij op de praktijk van Kaj Alexander: Herstart je Gezondheid. Na de eerste behandeling met fotonen en bio-resonantie kon ik het haast niet geloven: Er gebeurde iets! Het was voelbaar! De accu werd letterlijk opgeladen. En dat allemaal na 15 jaren van langzaam afglijden, zowel geestelijk als lichamelijk. Er gloort letterlijk weer licht in mij. Ik heb aanzienlijk meer energie en weer zin in het leven. Ik ben er nog niet maar heb ook nog maar net vier behandelingen gehad met toch al zeer opmerkelijk resultaat. Ik ben Kaj en zijn team bijzonder dankbaar voor hun inzet wat betreft zijn therapie en voedingsadviezen. Deze zijn allemaal duidelijk en logisch. Sinds kort heb ik de Biophoton Energy Charger zelf aangeschaft dankzij Medifoton te Vrouwenpolder (effect ook goed voelbaar), wat mij nu de kans geeft om zelf naast de behandelingen van Herstart je Gezondheid mijn gezondheid verder 'n boost te geven. Ik hoop dat veel mensen de weg zullen vinden naar één van de vier behandelcentra van Kaj Alexander en naar Medifoton. Nogmaals dank, superrrrrrrr!
-- Ruud Hollander
Makkinga
Ik heb voor 3 maanden de Biphoton Energy Charger gehuurd, zodat ik niet steeds naar Fotonen therapie hoefde te reizen. Met moeite stuur ik de lamp terug, omdat ik weet dat hij werkt. Ik ga nu weer naar fotonen therapie. Ik voel me vele malen beter, gebruik steeds minder medicatie en ga voor volledige genezing. Bedankt voor de fijne samenwerking, het goede contact en de adviezen. Misschien tot snel als ik toch zelf een lamp koop!
-- Natasja
Ik vind de Laserdisc een ontzettend handzaam ding en ben er blij mee. Ik gebruik het nu 3x daags op mijn blaas en heb het idee dat ik mijn blaasontsteking zonder antibiotica zo weg kan krijgen. Mijn operatie wond is heel voorspoedig genezen. Hoe dat gegaan was zonder de laserdisc is natuurlijk gokken maar feit blijft dat de genezing uitzonderlijk goed gegaan is.
-- Mary Ann van Maaren
We gebruiken in onze praktijk al 2 jaar de lichttherapiebril naast de fotonentherapie met onze grote Integral Laser System (of total body laser).

Beiden naar volle tevredenheid van onze cliënten. Drie maanden geleden hebben we de bril vervangen voor het FIT 220 lichttherapie apparaat. Het is een prettig apparaat om mee te werken en we krijgen direct na de behandeling al veel positieve reacties, zoals meer rust, helderheid en ruimte in het hoofd, een opgewekter gevoel, helderder kunnen denken en beter kunnen zien.
-- Mayer Gezondheids Praktijk
Dwingeloo
Na bijna vier weken gebruik kan ik zeggen dat de Neurosync werkt. Ik merk verbetering. Zo ben ik over het algemeen rustiger en beheerster. Ook mijn lichamelijke gezondheid gaat vooruit. Ik heb er zeker geen spijt van, al is de Neurosync niet goedkoop, het is de aanschaf waard gezien de lange levensduur en de kwaliteit van het apparaat. Ook hoeft het maar eens in de maand opgeladen te worden. Bovendien kan men het dag (om de nek) en nacht (onder het kussen) gebruiken en er de vruchten van plukken. Ik ben erg tevreden met mijn Neurosync, hij werkt ondersteunend en herstellend. Ik kan uit ervaring zeggen dat de Neurosync mijn gezondheid daadwerkelijk ondersteunt en helpt. Leve de moderne technologie!
-- Frits-Jan Zeedijk
Toen ik met fotonentherapie in aanraking kwam, was ik direct enthousiast! Fotonentherapie is een mooie aanvulling op mijn Orthomoleculaire/PNEI Bioresonantie praktijk. Vooral bij lyme klanten is er een snellere verbetering van de klachten, zoals de wisselende pijn in spier-, gewrichtsklachten en de extreme moeheid! Met hyper photon zijn de co-infecties van lyme beter te behandelen in combinatie met het geven van bioresonantie. Meestal na 3 à 4 behandelingen is er al verbetering van de klachten. De hyper photon is ook goed bruikbaar bij pijn, sportblessures en stressklachten, ook hier in combinatie met de bioresonantietherapie.
-- Annalies Semplonius- Groothof
Praktijk Wiersma
Hemrik
Sinds een jaar ben ik een heel tevreden klant van Medifoton. Zo gebruik ik de lichttherapiebril, magneetveldapplicator, laserdisc en leefruimte optimalisator. Toen er vorige maand een nieuw groot fotonentherapie apparaat verscheen, dat ideaal is voor thuisgebruik, heb ik direct deze Biophoton Energy Charger besteld. Ik heb veel baat bij de dagelijkse behandeling van mijn achterhoofd, aangezicht en buik. Ik voel mij veel beter, heb meer energie, minder pijn en ben minder vermoeid. Na het fietsen had ik last van kniepijnen, na het werken in de tuin van rugpijn en ’s avonds was ik telkens zeer vermoeid, samen met nog meerdere lichaamsongemakken. Deze symptomen zijn allen verdwenen. Mooiste voorbeeld: als ik vorig voorjaar met de bosmaaier werkte moest ik om de 15 min. rusten en was de totale duur voor het werkje ongeveer 3 uur. Echt waar, dit voorjaar had ik maar 1 uur nodig voor datzelfde werk, hoefde niet te rusten, heb eigenlijk al dansend van vreugde met de bosmaaier gewerkt. Kon zelfs terug arbeid in de tuin verrichten zonder problemen. In alle geval was mijn gevoel dat ik dit apparaat moest aanschaffen goed en ben ik ervan overtuigd dat de Energy Charger een top apparaat gaat worden, dat is voor mij al duidelijk. Een top liefhebber van u en uw toestellen!
-- Fons Bertels
Broechem
Door de bril heb ik mijn leven weer terug. Ik heb 2,5 jaar geleden een herseninfarct gehad en ben 4 maanden in een revalidatie centrum geweest . Mijn linker zijkant was verlamd en mijn spraak en geheugen waren slecht. Ik was vreselijk moe, had vaak blaasontsteking, sliep heel slecht, mijn hoofd kon weinig prikkels verdragen en ik voelde me onzeker. Ik heb met deze klachten gelopen tot 6 weken geleden, toen ben ik begonnen met de lichttherapie bril bij een vriendin. Bij de eerste behandeling kreeg ik hoofdpijn na 3 minuten wit licht. Ik dacht: wat doe ik? Ja, ik ga door, want zo is mijn leven ook niet wat ik wil. Bij rood licht kwam de spanning uit mijn voeten en handen los, alles bewoog vanzelf. Bij de tweede behandeling kreeg ik pijn in mijn rechterhand, mijn hele arm deed pijn, duurde 1.5 dag. Ik voelde in mijn hoofd dat mijn hersenen wakker werden, hele stille reacties in mijn hoofd. Ik werd helder in mijn hoofd en mijn onzekerheid werd minder. Na de derde behandeling werd het warm in mijn lichaam, eerst de linker en later ook mijn rechterkant. Ik kreeg last van blaasontsteking, maar die was met een halve dag weer over. Na de vierde behandeling voelde ik dat mijn hele lichaam veranderde, alsof er een heleboel bagage uit mijn lichaam kwam. Toen heb ik zelf een bril gekocht en ik gebruik hem elke dag. Je kent mij en mijn leven niet meer terug sinds ik de lichtbril gebruik . Ik ga weer uit, lig niet meer om 19.45 op bed. Iedereen keek er van op dat ik gisteravond op een receptie was. Ik geniet weer van wie ik ben en geniet weer van het leven. Door de bril heb ik mijn leven weer terug. Dat ik dit kan schrijven is voor mij al zo bijzonder. Ik kreeg hiervoor geen letter meer op papier. En ik lees ook weer, gewoon een boek. Voor mij is de lichtbril geweldig, zo vreselijk blij mee. Dit zijn mijn resultaten met de lichtbril, hoop dat velen mij hiermee volgen.
-- Jantje Pouwels
Diever
Ik pas bij mijn cliënten al 3 jaar lichttherapie toe als aanvulling op de fotonentherapie. Voorheen kon dit alleen met oncomfortabele brillen waar hygiëne een uitdaging was omdat je ze na elk gebruik moest desinfecteren. Ik was dan ook heel blij toen de FIT 220 uitkwam. Hangend aan het statief kun je de lichtunit voor je cliënt zetten zonder dat hij/zij deze aanraakt. Veel hygiënischer dus! De uitbreiding van het licht met tesla magneetveldspoelen in de FIT 220 maakt de therapie merkbaar effectiever dan de lichttherapie brillen. Ik ben dus zeer tevreden over dit nieuwe apparaat voor lichttherapie voor professioneel gebruik, die nóg beter werkt. Ik kan iedereen die met de fotonentherapie werkt aanraden om ook deze (dag)lichttherapie toe te voegen voor nog betere behandelresultaten.
-- Kaj Alexander
Hoogeveen
www.herstartjegezondheid.nl
Al 15 jaar werk ik met veel enthousiasme met de Hyper-Photon 3D in mijn praktijk voor natuurgeneeskunde. De patiënten zijn super tevreden over de behandelresultaten. Ik heb goede ervaringen bij patiënten met de meest uiteenlopende klachten; van hoofdpijn tot chronische vermoeidheid, hormonale klachten en stofwisselingsklachten. Ook kinderen met de meest uiteenlopende problematiek behandel ik met de Hyper-Photon 3D. Ik heb daar veel ervaring in en werk met super veel plezier, elke dag weer. De Hyper-Photon is een aanrader voor een natuurgeneeskundige praktijk. Maar ook voor een acupuncturist of reflexzone therapeut. Je kunt de Hyper-Photon 3D voor bijna elke vorm van therapie inzetten, het is je eigen creativiteit wat je er mee kan.
-- Jolanda van Niftrik
Geffen
www.jolandavanniftrik.nl
Het is best wel een investering, maar dat is de lichttherapiebril zeker waard. Ik gebruik het witte licht direct 's ochtends na het wakker worden. Daardoor ben ik gedurende de hele dag helderder in mijn hoofd en meer ontspannen. De bril is zeker een aanrader voor mensen die last hebben van de donkere wintermaanden, maar wat mij betreft het hele jaar inzetbaar.
-- Aad K.
Den Haag
We zijn erg blij met de Biophoton Energy Charger. Nu, na de eerste 3 dagen met dagelijks een behandeling, ervaren we al een herstel van onze klachten en toename van vitaliteit. Zo kunnen we 100 jaar worden zonder chronische problemen!
-- Bep en Douwe Agricol
Lelystad
De Hyper-Photon 3D is een multifunctioneel apparaat dat heel breed inzetbaar is. Ik heb goede resultaten bij o.a.: artrose, fibromyalgie, pijnklachten, griep, verkoudheid, ziekte van Lyme, stress, chronische vermoeidheid. Tevens pas ik het succesvol toe bij pre- en postoperatieve ondersteuning, versneld herstel na training, sportwedstrijden en ondersteunend bij conditieopbouw, wedstrijdtraining, etc. Kortom, zowel mijn cliënten als ikzelf zijn bijzonder tevreden en heel enthousiast over de Hyper-Photon 3D.
-- Louise Prins, therapeut
Den Haag
Via Herstart je gezondheid ben ik in contact gekomen met Medifoton. Ik ben heel tevreden over de apparatuur, waarvan ik er enkele heb aangeschaft. Vooral de lichttherapie en magneetveldtherapie doet me erg goed. Door de bril heb ik geen last meer van droge ogen en onrust in het hoofd. Overdag gebruik ik hem en voordat ik ga slapen geeft het mij heerlijke rust. De magneetveld applicator heeft de pijn verlicht van mijn dystrofie na een enkel fractuur. Ik gebruik hem 's nachts nog regelmatig. De Ultra compact laser disc gebruik ik ook regelmatig. O.a. bij nier- en leverproblemen en andere ongemakken, zoals hoofdpijn. Door gebruik van de watervitalisator wordt het water heerlijk zacht en smaakt het heerlijk. Dus ik ben heel blij met de apparaten van Jolanda. En onderga zo nu en dan nog een behandeling met Fotonentherapie bij haar. Ik kan het iedereen van harte aanraden.
-- Tineke Sinke, Burgh Haamstede
Sinds 5 jaar had ik maag- en darmklachten. De internist constateerde 1 jaar geleden een gastritis veroorzaakt door een bacterie. Twee kuren met antibiotica verminderden wel de maagklachten maar de maagpijn bleef aanwezig. Voor deze dagelijkse pijn in mijn maag, die aanhield ondanks medicijnen en voedingsmaatregelen, startte ik een behandeling met fotonentherapie. Nu, na 8 behandelingen, heb ik geen maagpijn meer, heb ik meer energie, ben ik opgewekter en niet meer angstig, is de pijn in mijn elleboog verdwenen en bouw ik de medicijnen van de internist af. Ik ben heel blij met dit resultaat.
-- Vrouw 55 jaar
Fotonentherapie willen wij in onze praktijk niet meer missen. We behandelen voornamelijk personen met chronische, moeilijk behandelbare klachten. Fotonentherapie zetten we onder andere in als onderdeel van een totale behandeling bij infectieziektes. Daardoor krijgen we sneller en effectiever de ziekteverwekker onder de duim. Een goed voorbeeld hiervan is de ziekte van Lyme. De goede begeleiding van Medifoton heeft ons geholpen om het apparaat op de meest doelmatige manier te gebruiken.
-- Centrum voor Natuurgeneeskunde, Drachten
Na jaren van aanhoudende, wisselende klachten o.a. zenuwpijnen, spier- en gewrichtsklachten, slapeloosheid, weinig energie, erge vermoeidheid, maag- en darmklachten kreeg ik in het reguliere circuit de diagnose Fibromyalgie. Als behandeling kwam alleen pijnbestrijding in aanmerking. Ik heb hulp gezocht bij een natuurgeneeskundig therapeut. Zij zag dat via de bioresonantietest ook de Lyme bacterie aanwezig was. Op advies van haar heb ik contact gezocht met Jolanda Burgmeijer. Na de bioresonantietest bij haar bleek ik verschillende virussen en bacteriën bij me te dragen. De fotonentherapie heeft mij heel erg goed gedaan. Helemaal klachtenvrij ben ik nog niet, maar ik heb mezelf teruggevonden. Mijn pijnklachten zijn enorm verminderd. Ik slaap beter en mijn energie en uithoudingsvermogen zijn met sprongen vooruitgegaan. Ik kan weer deelnemen aan het leven. Kortom ik ben een gelukkig mens.
-- Ina de Visser
Al ruim 10 jaar had ik last van buikklachten; opgezette buik, opgeblazen en soms zelfs pijnlijk gevoel. Door de jaren heen meerdere huisartsen bezocht maar het werd bestempeld als PDS, en ik moest er mee leren omgaan o.a. door eetpatroon aan te passen. Niets hielp en het werd alleen maar erger. De laatste paar jaar kwamen daar nog andere klachten bij: vaak hoofdpijn, slapeloosheid, en gordelroos. Via een kennis hoorde ik van bioresonantie en fotonentherapie. Na 8 behandelingen waren de buikklachten helemaal weg. De overige klachten waren enorm in heftigheid afgenomen. Bovendien voelde ik me na iedere behandeling een stuk energieker. Ik neem me dan ook zeker voor in de toekomst af en toe een behandeling te ondergaan voor mijn algemeen welbevinden.
-- Vrouw 46 jaar
Ik had sinds 3 maanden dagelijks last van duizeligheid, hartritmestoornissen, hoofdpijn, vermoeidheid en slaapproblemen. Hierdoor werd ik onzeker en had ik moeite met dagelijkse werkzaamheden. Nadat ik startte met een serie behandelingen met fotonentherapie namen al mijn klachten elke week duidelijk af. Na 2 maanden waren deze klachten geheel verdwenen. En nu, 6 maanden later, gaat het nog steeds goed.
-- Vrouw 52 jaar
Door langdurige diagnostiek en therapie voor mijn slechte gezondheid en elektro hoog sensitiviteit (EHS) heb ik veel geleerd. Het belangrijkste hieruit: zoek niet naar de oorzaak in het lichaam maar kijk naar je leefomgeving en dagelijks leven in alle opzichten. Nu weet en voel ik dat de ZON en het aardmagneetveld van de natuur essentieel zijn om te blijven leven en noodzakelijk zijn voor genezing. Dit besefte ik door wat Jolanda mij bij ons eerste telefoongesprek, een paar jaar geleden, vertelde over ons ZON arme landje en door de lichtbril en de Tesla applicator te ervaren. Deze apparatuur heeft mij helpen herstellen zodat ik eindelijk weer kan functioneren. De Tesla applicator heeft mijn leven in het bijzonder gered. Door te herstellen van mijn huid tot in mijn botten, wat voorheen onmogelijk was. Jolanda, mama ZON, dankjewel voor geZONdheid!
-- Jeannie van de Ven
Graag wil ik mijn verhaal doen over wat magneetveldtherapie mij gebracht heeft. Vorig jaar had ik erg veel last van mijn linker heup. Ik begon te slepen met mijn voet. Als ik op de stoel zat, moest ik steeds gaan verzitten en ik kon niet lang op mijn linker heup liggen. Ik ben naar een presentatie van Jolanda Burgmeijer geweest wat ging over fotonentherapie, lichttherapie en magneetveldtherapie, waarin ik heel erg geïnteresseerd was. Ik heb die dag een Tesla Applicator gekocht en bij mij zelf magneetveld- en lichttherapie toegepast. Ik had snel resultaat, de pijn werd minder, ik ging beter lopen. Na drie maanden liep ik weer goed, kon weer goed op de stoel zitten en weer lang op mijn linker heup liggen. Nu geen pijn meer. Ik ben erg enthousiast over Magneetveldtherapie. Zelf heb ik een praktijk en werk met fotonentherapie (Hyper Photon 3D) en magneetveldtherapie (Tesla magneetveld applicator). Ik zie dat de mensen die ik help snel opknappen en in balans komen. Dat geeft een goed gevoel.
-- Tini Edel, Hoogvliet
lichtcentrum-robijn
Mijn ervaring met de watervitalisator UBS 315: ik ervaar het water als verfijnd en soepel en heel fijn om te drinken.
-- Giovanna Gomersbach, Haarlem
nieuwwater.nl
Sinds 8 jaar werk ik al met de fotonentherapie Hyper Photon 3 D. De behandelingen die ik er mee geef worden als zeer goed ervaren door de cliënten. Een veel gehoorde ervaring is dat ze meteen weer meer energie krijgen.
-- Ludzer de Boer, Assen
dewenteltrap.nl
Wat een geweldig apparaat is de Hyper Photon. Ik ben al een aantal keren geweest en mijn klachten verminderen in hoog tempo. Ik kan dit aan iedereen aan bevelen.
-- Ine Bosman in lichtcentrum Robijn
Hoogvliet
Op een vraag in een interview van Expeditie Gezondheid aan een natuurarts welk advies hij heeft voor alternatief werkende artsen en therapeuten gaf hij het volgende antwoord: practice what you preach. Hier moest ik aan denken na het seminar te hebben bijgewoond van biofysicus Dieter Jossner, welke mogelijk is gemaakt door Jolanda Burgmeijer. Dhr. Jossner (maar Jolanda ook) is het ultieme voorbeeld van: practice what you preach. En hierin staat de werking van zonlicht, biofotonen, kunstlicht en laserlicht centraal. Dit is overal in terug te vinden. Door het bijwonen komt de boodschap van de mogelijkheden van fotonentherapie zo goed aan, dat je het nooit meer vergeet. En dat in een ambiance van gastvrijheid en hartelijkheid zowel vanuit Jolanda Burgmeijer als Dieter Jossner en zijn vrouw. Je voelt dat het een persoonlijke missie van beide partijen is om de legio mogelijkheden van fotonentherapie te delen. Dat is gelukt!
-- Martje van de Poll
Vorig jaar heb ik kennis gemaakt met Jolanda. De fotonentherapie deed mij erg goed. Ik voelde een energie door mijn lijf stromen. Na elke consult leek het wel of ik 'de hele wereld' weer aan kon. Dit gevoel wilde ik graag elke dag ervaren en daarom heb ik de lichttherapiebril en de magneetveldtherapie applicator gekocht. Ik gebruik de apparaten minimaal 2 uur per dag. Als ik een dag de bril en de applicator niet kan gebruiken, dan mis ik vooral de energie die ik voel stromen en de energie die ik er van krijg.
-- Mieke van Noord
Alphen aan den Rijn
De therapie apparatuur is zeer waardevol in combinatie met mijn voetreflexzonebehandelingen. De resultaten overtreffen alle verwachtingen. Mijn cliënten ervaren: minder tot geen pijn, een 'rustig hoofd', betere stemming, fitter voelen. De service van Medifoton is deskundig, snel en meer dan ondersteunend.
-- Anja van Maaren-Cassé, Leusden
voetreflexleusden.nl
Sinds 7 jaar behandel ik met fotonentherapie met de Hyper Photon 3D. Inmiddels gebruik ik ook de Integral Laser System, FIT bril en Tesla applicator. De cliënten en ik zijn zeer tevreden.
-- Margaretha van der Meer, Akkrum
deinnerlijkebron.com
De magneetveld applicator vind ik een heel fijn apparaat. Ik voel me er sterker door en meer in harmonie. Als ik het apparaat op een pijnlijke plek leg voel ik verlichting.
-- Martine de Jong, Leusden
Inmiddels heb ik meer dan 10 fotonen en magneetveld apparaten bij Medifoton gekocht, welke ik zowel in mijn natuurgeneeskundige praktijken als thuis gebruik. Ik en mijn patiënten zijn dan ook laaiend enthousiast over de behandelresultaten!
-- Kaj Alexander, Hoogeveen
herstartjegezondheid.nl
Ons hele gezin gebruikt sinds 1 maand elke dag de lichttherapiebril en magneetveldapplicator. Er zijn al duidelijk verbeteringen van veel lichamelijke en psychische klachten, zoals meer energie, opgewekter, beter slapen, minder eczeem. Ook geeft het ons de energie om weer gezonder te gaan leven: gezond eten, sporten etc. We zijn heel enthousiast en willen niet meer zonder!
-- Familie Sijm, Alkmaar
Thank you so much for the fantastic service, and the quick answers with good advices we have got. We have very good results both when treating patients in our practice, and ourselves.
-- Kjellfrid Westboe, Noorwegen
Wat werkt het geweldig bij de cliënten, de lichttherapiebril en magneetveld applicator! Het stimuleert het zelfherstellend vermogen en brengt hen in een betere balans. Bij het herstellen van hun energieveld scheelt het mij veel werk, waardoor ik ondertussen op andere niveau's kan werken.
-- Els Ufkes, Apeldoorn
naturels-info.nl
Ben zeer tevreden over het gebruik en de werking van fotonentherapie. Heb gewoon een volledig nieuw evenwicht gevonden waarbij ik mij echt verlicht voel. Mijn klant is ook zeer tevreden, zij gebruiken het bij mensen met dementie als er onrust is. Tijdens de nacht wordt de BOS 318 op de kamer geplaatst en de onrust vermindert.
-- Alfons Bertels, Broechem
Erg blij ben ik met de lichtbril die ik bijna dagelijks gebruik. Ik heb last van droge ogen en kreeg van de huisarts oogdruppels voor geschreven. Natuurlijk doen die hun werk maar het is erg hinderlijk om drie of vier maal daags de ogen te moeten druppelen. De lichtbril is voor mij de oplossing. Sinds ik die gebruik druppel ik de ogen zeer zelden. En inderdaad word ik er ook vrolijker door.
-- Alice van de Kerk, Voorburg
I am very satisfied about the LND 709.
-- Didier Fourquet, France
In mijn praktijk behandel ik vooral veel mensen met de ziekte van Lyme met fotonentherapie. Deze mensen zijn vaak binnen het reguliere circuit uitgedokterd. Met de fotonentherapie worden goede resultaten bereikt waardoor zij vaak binnen 6-10 behandelingen van hun klachten af zijn. Iedereen voelt zich na een behandeling met fotonentherapie een stuk beter. Sommigen hadden al vele jaren klachten aan hun gewrichten, spieren, hart of zenuwstelsel en waren vermoeid of lusteloos. De Hyper-Photon 3D is werkelijk een prachtige basis in mijn behandelwijze.
-- Martine Sira, Uffelte
cvig.nl
Het seminar over fotonentherapie was geweldig interessant. Nadat we gastvrij waren ontvangen hebben we plaats genomen in het prachtige gebouw van Dieter Jossner. Doordat de informatie in het Duits werd gegeven moest ik mijn aandacht er goed bijhouden en vond het fijn dat er veel praktische demonstraties waren en dat alles werd herhaald in een powerpoint presentatie. Het heeft mij absoluut meer informatie gegeven over wat Fotonen zijn, hun werking en het grote belang ervan voor onze gezondheid.
-- Ria de Bruin, Wijnaldum
Het bezoek aan Dieter Jossner was een belevenis, door de waardevolle informatie en de schokkende inzichten. Daarnaast vond ik het fijn om te ervaren hoe het is om een paar dagen in een stralings-arme omgeving te zijn. Daarbij was de hele organisatie prima, net een korte vakantie.
-- Giovanna Gomersbach
Dieter Jossner heeft laten zien en horen waartoe licht en frequenties in staat zijn! Deze gedreven man verbindt kennis, creativiteit en durf waaruit revolutionaire gezondheid bevorderende producten ontstaan! Dank voor het organiseren van deze fantastische ervaring.
-- Wout Wisse, tandarts-acupuncturist
Dit seminar is een aanrader voor alle mensen die vermoeden of weten dat licht de bron van al het leven is en zich daar verder in willen verdiepen. Het is een must voor allen die werken met licht als therapie voor mensen, planten en dieren. De reis en het verblijf was super georganiseerd door Jolanda en tegelijk met andere lichttherapeuten zijn is ongelooflijk inspirerend.
-- Joost Valk
De dag bij Dieter Jossner was heel interessant. We hebben veel nieuwe informatie en inspiratie opgedaan. Ook de foto's met de resultaten voor/na behandeling met de laser hebben veel indruk gemaakt. Hartelijk dank voor deze leerzame dag!
-- James en Bauke


« Terug naar boven